SBS Discovery Television Finland

 • Akustointi
 • Asennus

LR Works toteutti uuden elokuvateatterin ja kokoustilan SBS Discovery Television Finlandin toimistotiloihin.

Kokoustila:

”Tarvitsimme yrityksen käyttöön uusia edustustason neuvotteluhuonealueen ja uusimman neuvotteluhuonetekniikan. Projektin suunnitteli ja toteutti LR Works ja olemme todella tyytyväsisiä lopputulokseen. Tilan sisustuksesta vastasi projektissa Apricus.fi / Suvimaria Silvola.”

Teatteri:

”Halusimme uusiin tiloihimme pienen referenssiluokan elokuvateatterin. Vaatimuksena oli poikkeuksellinen 7.1-ääni sekä loistava kuvanlaatu. Kumppanimme LR Works valitsi Danley Sound Labsin tuotteet ja toteutus ylitti korkeimmatkin odotuksemme. Lopputulos on täydellinen ja olen ylpeä uudesta teatteristamme.”

- Toni Flyckt, CEO, SBS Discovery Television Finland

SBS Discovery Television Finland on suomalainen vahvassa kasvussa oleva monimediatalo . Sillä on kaksi ilmaiskanavaa (TV5 ja Kutonen) sekä kuusi maksullista kanavaa (Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World ja Investigation Discovery).

LR Works toteutti uuden elokuvateatterin ja kokoustilan SBS Discovery Television Finlandin toimistotiloihin.

N2

 • Asennus

LR Works toteutti mainostoimisto N2:lle uuden neuvotteluhuonealueen AV-ratkaisut. N2 työllistää monia suomen huippu-DJ:tä, joille äänenlaatu on tärkeää. Vaatimustaso olikin kova; äänentoiston ja kuvansiirron pitää olla maailman huippuluokkaa. Siksi päädyimmekin Barco:n ja Danley Sound Labs:in tuotteisiin, joilla vakuutimme asiakkaan.

Danley Europe asensi pienen mutta voimakkaan setin, joka koostui 2 x Danley SH mini ja Danley TH mini -kaiuttimista.

Etsimme erittäin hyvää äänentoistojärjestelmää loistavalla asennuspalvelulla. Vertailtuamme muutamaa muuta järjestelmää päädyimme valitsemaan Danleyn. Sen hinta-laatu-suhde on mahtava. Kiitos Danley Sound Labs Europe ja LR Works.

- Alex Nieminen, CEO, N2

Asensimme pienen mutta voimakkaan setin, joka koostui 2 x Danley SH mini ja Danley TH mini -kaiuttimista.

Adams

 • Akustointi
 • Asennus
 • Tapahtumatekniikka

Adams on yksi Helsingin vanhimpia juhlatiloja, josta on vuoden 2012 alussa modifioitu ainutlaatuinen yökerho. Vanhan tilan muokkaaminen valosuunnittelulla uuteen uskoon, ravintoloitsijan ja suunnittelutoimisto Koko3:n avustuksella edesauttoi loistavan juhlatilan syntymisessä  (arvostelu HS Nyt-liite 2012/12)

Äänentoisto tilaan suunniteltiin vaativien esiintyjien tulevat esiintymiset huomioiden. Kansainväliset, erilaisia musiikkilajeja edustavat korkeanluokan DJ:t ovat olleet tyytyväisiä tilan toimivuuteen.

Kansainväliset, erilaisia musiikkilajeja edustavat korkeanluokan DJ:t ovat olleet tyytyväisiä tilan toimivuuteen.

Cafe Carusel

 • Akustointi
 • Asennus

Cafe Carusel on tyypillinen asennus, missä nopeus ja huomaamattomuus ovat valttia. Ravintolatilan ollessa auki koko asennuksen ajan, onnistuimme tekemään työmme huolellisesti muutamassa päivässä. Tilassa työskentelyn haastavuutta lisäsi huonekorkeus, joka ei ollut yhtään vähempää kuin seitsemän metriä. Kaivopuiston ollessa erilaisten kahviloiden keskittymä, voimme ylpeinä mainita olevamme osa seudun laadukkaimmaksi tunnustetun kahvilan ominaisuuksia.

Voimme ylpeinä mainita olevamme osa seudun laadukkaimmaksi tunnustetun kahvilan ominaisuuksia.

Puttes Bar

 • Asennus

Puttes bar on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva helppo ja huoleton, tyylikäs pitseria. Puttesin tyyli sekä ruuan että interiöörin suhteen keskittyy minimalistiseen luksukseen, johon pyrittiin myös rakentamalla kuvantoisto ja akustiikka, joka palvelee viemättä huomiota.

Kuvantoisto ja akustiikka palvelee viemättä huomiota.

Rake-sali

 • Asennus

Rake-sali sijaitsee Bulevardi kahdessa ja on Museoviraston suojelukohde.

Pitkän historian omaava sali toimii nykyisin kokous- ja juhlatilana. LR Worksin voimin, tilaan on rakennettu monipuolinen ääni- ja kuvajärjestelmä. Materiaalit joihin asennukset tehtiin, olivat 1800-luvun parhaimpia rakennusmateriaaleja, mutta tuottivat päänvaivaa asennuksia tehtäessä.

LR Worksin voimin tilaan on rakennettu monipuolinen ääni- ja kuvajärjestelmä.

Biitsi.fi

 • Asennus

Hiekkamestassa pölisee! Ja musiikin on toimittava huomaamattomasti ja tilaan sopivasti. Kyseessä oli yksi iso hallitila, jossa sisällä toimii kolme erillistä pelikenttää. Jokaisen  pelikentän äänentoisto tuli rakentaa erikseen, niin että toistettava ääni ei sekoitu viereisen kentän ääneen. Tässä onnistuimme.

Tämän lisäksi rakensimme saunalle ja baarille omat äänialueet.

Jokaisen pelikentän äänentoisto tuli rakentaa erikseen, niin että toistettava ääni ei sekoitu viereisen kentän ääneen.

Huimala

 • Asennus

Huimala on lasten seikkailumesta vailla vertaa. Huimalaan tehdyissä ääni- ja valotöissä tärkeimpänä tekijänä on ollut tunnelman luonti, niin että vierailijat saavat vapaan riehumisen lisäksi kokea olevansa maagisessa paikassa.

Tässä olemme onnistuneet sataprosenttisesti, ja Huimalan ’Punaiset posket’-takuu on meidänkin puoleltamme taattu.

Huimalaan tehdyissä ääni- ja valotöissä tärkeimpänä tekijänä on ollut tunnelman luonti.

Cuba!

 • Akustointi
 • Asennus

Cuba! Tuo persoonallinen ravintola kauneushoitolan ja hotellivieraille luvatun rauhan puristuksessa.

Cuban äänentoiston suurin haaste on ollut akustointi, jolla ollaan saatu vaativan muotoinen ravintola soimaan tasaisesti. Cuba!n äänentoiston lisäksi olemme rakentaneet valaistuksen jolla pieni mutta pippurinen Cuba! saa persoonaansa pikantin lisäelementin.

 

Cuban äänentoiston suurin haaste on ollut akustointi, jolla ollaan saatu vaativan muotoinen ravintola soimaan tasaisesti.

Nolla

 • Akustointi
 • Asennus

Nolla on Helsingin Kampin alueen yksi erottuvimpia yökerhoja suosionsa ja musiikillisten valintojensa perusteella. Nollan tilan suunnittelussa huomioitavaa on ollut pintamateriaalit (kivi, lasi-ikkunat) joiden takia hyvän äänenlaadun rakentaminen on ajoittain ollut kekseliäisyyden varassa.

Nollan työt suunniteltuani ja tehtyäni, olen jatkanut asiakassuhdetta kahteen muuhunkin kohteeseen.

Pintamateriaalien takia takia hyvän äänenlaadun rakentaminen on ajoittain ollut kekseliäisyyden varassa.