Tapahtumatekniikka

Olemme tehneet kaiken kokoisia tapahtumia festivaaleista pieniin yritysjuhliin. Suurimpia tekemiämme tapahtumia ovat Lahden F1 venekisat vuonna 2008 sekä Sex Pistols Helsingin Jäähallissa.

Pienempiä tapahtumia ovat olleet mm. Pekka Haaviston kannatusilta, jossa tekniikan oli palveltava useiden erilaisten artistien tarpeita sekä Robot Creative Agencyn Grand One gaalan jatkoilta, jossa tekniikan oli palveltava teeman ympärille rakennettua iltaa luovasti.

Asennus

Vahvuutemme asennuksien tekemisessä perustuu parhaisiin työkaluihin ja materiaaleihin, joita tavallinen kuluttaja ei saa käsiinsä. Kaikella on laatutakuu, joka perustuu työmme laadun arvostamiseen ja luottamukseen ratkaisujen kestävyyden suhteen.

Useimmat asennukset ovat johtaneet pitkiin asiakassuhteisiin ja sanan kiirimiseen uusien asiakkaiden korviin.

Akustointi

Akustoinnilla edesautetaan musiikin sekä  puheen äänenlaadun selkeyttämisessä.

Olemme tehneet akustointitöitä monenlaisiin tiloihin joissa pintamateriaalien vaihtelevuus on opettanut meitä eniten. Tilat vaihtelevat kokoluokaltaan sekä vaativuudeltaan ravintolatiloista toimistoihin sekä julkisiin tiloihin. Yhteistyökumppanimme on Suomalainen Paroc, jonka akustointilevyt ovat markkinoiden kärkipäässä.

Paraskaan äänentoistojärjestelmä ei takaa hyvää soundia, koska soundi rakentuu akustisella suunnittelulla.

Huolto

Laatutakuumme konkretisoituu huoltopalveluissa. Huoltopalvelut perustuvat nopeaan reagointiin, joissa auttaa mukana kuljettamamme työkalujen ja osaamisen määrä – huoltotyöt eivät kestä viikkoja vaan korkeintaan päiviä. Huoltojen suhteen reagoimme muinakin kuin arkipäivinä ja toimistoaikoina asiakkaitteni tarpeisiin.